Abonnér på vores nyhedsbrev
Indlæser

 

Velkommen til Proudplus.dk - en virksomhed der sætter plus piger i centrum. 

Proudplus.dk ønsker at være den førende webshop indenfor legwear  og lingeri til plus piger. Det ønsker vi at være ved KUN at føre plus size sortiment.
Vi fører kvalitets legwear fra førende producenter i Europa, og har et bredt sortiment så plus piger har samme muligheder for kvalitet, farver, mønstre og udvalg, som de der bruger ¨almindelige¨ størrelser.
Vores sortiment fra Pamela Mann Plus size, sælges i Danmark, kun af Proudplus.dk

Og hvorfor skal du så vælge at handle hos Proudplus.dkFordi vi altid gør vores bedste for, at du som kunde skal have en god oplevelse når du handler hos os-

Efter vores mening, betyder det at der er et bredt sortiment, og at du som kunde har mulighed for at forhøre dig om pasform, størrelse mm før du vælger at bestille. Vi har lagt målskemaer på shoppen, så du har nemmere ved at finde den rigtige størrelse.

Vi ved at det kan være svært at købe via nettet og derfor er vi altid parat til at vejlede dig, og i tilfælde af spørgsmål er du velkommen til at bruge kontakt formularen her på siden, eller kontakte os via vores facebook side, hvor vi gør vores ypperste for at svare hurtigt tilbage.

Det betyder også at vi, i tilfælde af restordre holder dig opdateret om din ordre og forventet levering.

Vi sender dine varer med track and trace så du kan følge med i, hvor langt din ordre er, når den har forladt vores lager. Står du og skal bruge varene hurtigt, anbefaler vi at du kontakter os, og i de fleste tilfælde kan vi sende ekstra hurtigt.
At vi så ydermere vedlægger cremeprøver mm i pakkerne, fra tid til anden, er forhåbentlig med til at gøre oplevelsen af at handle med os, til en endnu bedre oplevelse. 

Vi ønsker at sælge kvalitet, og sortimentet vi fører, er efter vores overbevisning, de bedste kvalitetsmærker af plus size legwear og lingeri. 

Jeg håber at kunne få lov at betjene dig!

Med venlig hilsen

Pernille
Proudplus.dk

Gratis fragt ved køb over 500 kroner

Læs her for nyheder hos Proudplus.dk
Juli 2017

Vi holder lidt sommferie, men webshoppen har altid åbent. Vi sender dog ikke pakker i uge 30, så leveringen vil være lidt længere end de par dage du er vant til, hvis du bestiller i uge 30. 
Så er der fyldt op med leggins også i lækker 40 denier strømpe med masser af stræk.
De er lavet med 3D Lycra teknologi som gør dem ekstra strækbare og holdbare. 
Du får som altid cremeprøver fra Vichy med i pakken. 
Som altid står vi klar til at vejlede dig så tøv ikke med at kontakte os hvis du har brug for vejledning. 


 
Nyheder
Lækre plussize strømpebukser i 40 denier

Lækre plussize strømpebukser i 40 denier

DKK 129,00

Mere
Strømpebukser med hofteholder effekt i plussize

Strømpebukser med hofteholder effekt i plussize

DKK 179,00

Mere
Lækre plussize strømpebukser i 15 denier

Lækre plussize strømpebukser i 15 denier

DKK 129,00

Mere